Trainingen & Opleidingen

 

Werknemers hebben recht op een veilige en gezonde werkplek. Dit recht is verankerd in de Arbeidsomstandighedenwet (Arbowet). De verantwoordelijkheid voor een werkplek die voldoet aan de wettelijke normen, ligt primair bij de werkgever. De werkgever moet ook zorgen dat
de wettelijke doelvoorschriften worden nageleefd. Hoe de doelen worden bereikt mag de werkgever zelf bepalen. De bepalingen worden meestal vastgelegd in een Arbocatalogus. De arbeidsinspectie zorgt voor handhaving van de Arbowet. Bij overtreding kunnen boetes worden opgelegd, of een proces verbaal worden opgesteld.

 

Freeway Arbo Advies verzorgt diverse trainingen en opleidingen op het gebied van arbeidsomstandigheden met een uitgebreid programma aan opleidingen, trainingen en workshops. Kwaliteit, praktische toepasbaarheid en persoonlijke aandacht staan bij onze opleidingen centraal. Onze ervaren trainers en docenten staan voor u klaar om hun kennis en ervaringen met u te delen. Wij werken volgens de richtlijnen van het Nederlands Instituut voor Bedrijfshulpverlening (NIBHV) en het Oranje Kruis.

 

Trainingen en opleidingen worden in de meeste gevallen in-company verzorgt. Om diploma’s en certificaten geldig te houden zijn jaarlijks herhalingscursussen nodig. Ook deze herhalingen worden door ons verzorgd.

 

ladder

Overzicht Trainingen & Opleidingen

 

Download hieronder de flyers van al onze Trainingen & Opleidingen:

 

Onze trainingen en opleidingen worden in de meeste gevallen in-company verzorgd.